Palvelut

Meiltä saat myös laadukkaan painotalon tuotteet nopeasti ja varmasti. Painotalon asiantuntevat ammattilaiset tekevät halutessasi myös suunnittelutyön. Tutustu myös:

Käyntikortit

Toimitamme laadukkaat käyntikortit edullisesti. Perusmalleista laadukkaisiin kortteihin.

Flyerit ja esitteet

Hanki kustannustehokkaaseen massamainostukseen mainiosti soveltuvat mainoslehtiset, esitteet ja flyerit sekä muut vastaavat vihkoset kätevästi

Banderollit ja roll-upit

Eri kokovaihtoehtoja on tarjolla runsaasti, niin pienempiä kuin isompiakin. Lisäksi vaihtoehtoja on sekä sisä- että ulkokäyttöön, riippuen tietysti valmiin tuotteen käyttötarkoituksesta. Kun otat meihin yhteyttä ja kerrot omista tarpeistasi.

Kirjekuoret

Meiltä saat eri kokoisia kirjekuoria ja pusseja. Painosmäärät vaihtelevat kymmenistä tuhansiin. Kuoripainatukset voidaan painaa yksivärisenä tai monivärisenä. Kysy tarjousta haluamistasi koko- ja värivaihtoehdoista sekä painosmääristä!

Tarrat

Meiltä saat tilattua kätevästi esimerkiksi erilaiset tarrat, joilla koristat vaikkapa liiketilasi, tai joita jaat kivoina promootiotuotteina omille asiakkaillesi – vain mielikuvitus on rajana tarroja hyödyntäessä.

Folderit

Folderit eli kansiot ovat osa yrityksen brändiviestiä. Foldereita käytetään mm. tapahtumamateriaalien, yritysesitteiden, flyereiden, tarjousten sekä asiakirjojen kansitukseen. Folderin kartonkimateriaaliin, kokoon ja muotoon sekä pinta- ja jälkikäsittelyyn löytyy lukemattomia vaihtoehtoja

Värikopiot, tulosteet ja monisteet

Koko A4-A3. Tulosteet voi myös toimittaa sähköpostilla, tikulla tai paperilla.

Suurkuvatulostus

Näyttävät materiaalit moniin eri käyttötilanteisiin. Myymälämateriaalit, mainoskampanjat, messu- ja sisustuskäyttöön, sekä tilasisustukseen.

Laminointi

Kuumalaminointi, max-leveys 100 cm.

Skannaus

Skannaamme aineistonne ( A4-A0 ) ja halutessanne lähetämme ne haluamaanne sähköpostiin. Teemme myös arkistoskannauksia, kysy tarjousta!